acerinox arcelormittal portada
Alberto Sánchez

JP Morgan demana "mantenir la cautela sobre l'acer de la Unió Europea (UE)", alhora que ha retallat el preu objectiu de les acereries espanyoles. Ara el situa als 11,25 euros per a Acerinox (enfront dels 17 euros previs), i als 30,5 euros per a ArcelorMittal (enfront dels 32,5 euros).

  • 10,17€
  • 0,30%
  • 23,78€
  • 1,02%

A més, fixa una recomanació de neutral per a ArcelorMittal, mentre que aconsella sobreponderar Acerinox. "En aquest moment, reiterem la nostra postura cautelosa sobre l'acer de la UE als resultats del segon trimestre amb una preferència relativa pels noms fora d'Europa", diuen.

Entre les raons que donen hi ha la menor pressió de costos, la capacitat de guies relativament més forta (el tercer trimestre no és estacionalment feble a Amèrica del Nord), i la seva opinió que els EUA tenen més capacitat de recuperació en cas que es materialitzi una recessió. Els noms clau que es destaquen són SSAB i Acerinox.

Com expliquen en un informe recent, "al juny ens vam tornar cautelosos amb el sector siderúrgic europeu. En aquest moment, vam identificar una àrea clau que qüestionava aquesta tesi: la millora de la confiança i l'activitat a la Xina al segon semestre. La raó és que les exportacions menors esgoten els mercats globals i els preus interns arrosseguen els preus globals a l'alça".

Noticias relacionadas

contador