ep aeropuertola redaena 20190320184806
AENA - Archivo

JP Morgan ha elevat el preu objectiu d'Aena fins als 148 euros, des dels 133 euros previs, i n'espera pujades a curt termini. Els analistes mantenen la companyia en vigilància catalitzadora positiva de cara als resultats del quart trimestre i l'any fiscal i fixen sobre les seves accions un consell de sobreponderar.

  • 174,50€
  • 2,01%

"Creiem que el sector hauria de continuar sent atractiu el 2023, tot i entrar en una recessió impulsada pel consum", assenyala l'entitat en un informe recent.

Com expliquen, aquest any, el sector ha superat el mercat en 9 punts percentuals, "però les valoracions segueixen sent atractives" i encara es troben un 16% per sota del nivell anterior a la Covid, "cotitzant en línia amb la seva mitjana històrica, tot i que el trànsit encara no s'ha normalitzat del tot per a molts valors”.

En general, JP Morgan continua sent "constructiu" als aeroports, tot i que els analistes reconeixen que "les autopistes de peatge continuen sent més defensives que els aeroports i probablement menys volàtils".

Noticias relacionadas

contador