• La companyia nord-americana eleva la recomanació de "sobreponderar"
  • BBVA se situa al capdavant de l'Ibex abans de conèixer la sentència del Suprem sobre les clàusules sòl
BBVA_Bolsa

JP Morgan ha modificat la seva recomanació sobre BBVA i el Banc Santander. La companyia nord-americana ha elevat la seva valoració sobre ambdues entitats financeres. En concret, ha augmentat el valor de les accions del banc presidit per Francisco González Rodríguez dels 6,25 euros fixats anteriorment als 6,75 euros actuals, fet que suposa un potencial d’un 8% en comparació amb l'últim tancament, i la seva recomanació passa de neutral a comprar.

  • 4,85€
  • 2,16%
  • 10,99€
  • 4,57%

BBVA se situa al capdavant de l'Ibex i tira de l'índex espanyol fins a situar-lo prop dels 9.600 punts, amb el qual aspira a tancar en màxims del 2015, abans de conèixer la sentència del Suprem sobre les clàusules sòl.

En el cas del Banc Santander, l'increment ha estat més moderat, passant dels 5,75 euros per títol als 5,85 euros i, això, li dóna un potencial del 13%. La societat americana eleva la recomanació de "sobreponderar" per a l'entitat presidida per Ana Botín.

Els analistes de JP Morgan eleven la recomanació de "sobreponderar" per a tots dos bancs, ja que consideren que la situació a Mèxic està millorant i beneficia, sobretot, a BBVA, encara que subratllen que, a curt termini, se seguirà veient la volatilitat en el preu de les accions.

Per la seva banda, al Santander el segueixen considerant com la seva "primera" opció entre els bancs ibèrics. Al seu torn, prefereixen els "bancs espanyols internacionals" més que no pas els "domèstics".

Noticias relacionadas

contador