• Estimen que les vendes es mantinguin durant el segon trimestre en 2.223.000 d'euros
ep ricardo curras
Ricardo CurrásEUROPA PRESS

Els analistes de Jefferies recomanen 'mantenir' els títols de DIA i insisteixen en el seu preu objectiu de 5,55 euros per acció. Aquesta valoració atorga un potencial alcista a la companyia de distribució del 5% respecte als 5,27 euros amb què cotitza aquest dilluns gràcies a les alces del 0,5% de les seves accions.

Jefferies espera un bon segon trimestre per DIA, que presentarà el seu resultat el proper 27 de juliol. Segons els analistes, "les accions de la companyia segueixen sent bastant valorades". D'altra banda, al seu informe destaquen que "les condicions del mercat espanyol segueixen beneficiant-se d'un fort context macroeconòmic i d'una favorable dinàmica competitiva", també destaquen que el tancament de botigues no rendibles també afavorirà l'augment dels seus guanys.

AUGMENT DE VENDES

Jefferies espera que les vendes es mantinguin durant el segon trimestre als 2.223.000 d'euros, mentre que el benefici abans d'impostos, interessos, amortitzacions i depreciacions (EBIT) creixeria un 4,1% durant aquest període. Pel que fa a l'EBITDA, els experts estimen un creixement del 2,3%.

Per al total de l'any, Jefferies estima unes vendes de 8.961.000 d'euros que suposaria un creixement de l'1% respecte a l'anterior exercici. Els seus previsions per als propers anys és que la facturació de DIA augmenti un 6.3% el 2018, fins a assolir els 9.522.000 d'euros. Per 2019, Jefferies estima que arribi als 10.225 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador