inditexcb3

Inditex presenta els seus resultats el proper 15 de desembre, i els analistes ho saben. Jefferies ha estat l'última entitat en guarnir-se de cara a la presentació dels seus comptes elevant el preu objectiu des dels 29 fins als 31 euros per acció.

  • 42,82€
  • 0,75%

Abans que ella, JP Morgan s'ha mostrat més escèptic en afirmar que els comptes trimestrals de la tèxtil gallega no suposaran un gran catalitzador per als seus títols.

Després de recupera-se durant el segon trimestre (benefici de 214 milions) -durant el primer va perdre 409 milions d'euros- i celebrar-ho amb fortes alces en borsa el passat 16 de setembre, hi ha certs dubtes sobre la seva possible reacció en borsa, que històricament ha estat polaritzada pels seus comptes.

Des d'RBC, per exemple, apunten que Inditex poc més pot pujar perquè "els seus títols ja han descomptat la recuperació". La suïssa va treure la tèxtil gallega de la seva llista de millors títols europeus per encarar la recuperació i mantenir un preu objectiu que no li anticipa cap pujada. Ara, retalla directament la seva recomanació de 'sobreponderar' a 'igual que el mercat'.

Noticias relacionadas

contador