sede inditex portada
45,19€
  • -0,84€
  • -1,82%

RBC segueix posant en escac Inditex. La suïssa ha tret la tèxtil gallega de la seva llista de millors títols europeus per encarar la recuperació i mantenir un preu objectiu que no li anticipa cap pujada. Ara, retalla directament la seva recomanació de 'sobreponderar' a 'igual que el mercat'.

El banc d'inversió es justifica afirmant que la cotització actual d'Inditex "ja ha descomptat el seu potencial de recuperació i el seu fort flux de caixa lliure".

RBC argumenta que "Inditex segueix sent un dels models de negoci més sòlids del sector després d'integrar durant els últims anys el negoci d'en línia amb el del físic, però la seva valoració actual sembla no donar per més i està menys preparada que altres detallistes a qualsevol vent de cara que provingui d'Àsia, a la qual deu una tercera part de les seves vendes".

Al seu anterior informe, RBC assenyalava que els seus majors riscos són: "una major desacceleració als seus principals mercats que llastri les seves vendes, uns marges bruts més febles del que s'esperava per la pressió dels seus competidors en línia, i un futur enfortiment de l'euro respecte a altres divises".

RBC apuntava també a possibles catalitzadors per al títol: "Uns marges bruts més resilients i un ajustat control de costos que es deixin veure en els resultats que publicarà el 15 de desembre, la volta al dividend extraordinari el 2021...".

contador