ep archivo - una mujer con mascarilla pasa junto al escaparate de la tienda zara de la calle
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Inditex cau gairebé un 1% aquest dimecres i es converteix així en un dels pitjors valors de l'IBEX 35. La tèxtil gallega es ressent de l'inici de cobertura de Deutsche Bank, que aconsella vendre els seus títols, als quals dedica un preu objectiu de 22 euros per acció.

  • 45,34€
  • 1,43%

El banc alemany també ha iniciat la cobertura d'altres valors europeus del sector retail. Crida l'atenció que H&M és l'altra única que aconsella vendre al costat d'Inditex.

A l'altra banda, els experts de Deutsche inicien la seva cobertura d'ASOS, Zalando, M&S, Next i Boohoo amb un clar comprar, mateixa recomanació que segueixen mantenint per a Adidas AG i Puma. L'únic mantenir a ulls del banc és AB Foods, matriu de Primark.

La britànica està sent precisament la principal guanyadora del ressorgiment de la botiga física. Per darrere de la inabastable Primark (+109,3% i tercer mes consecutiu sent la que millor rendeix de totes), Zara ha crescut un 72,2%, per davant d'altres botigues com Next (71,4%), M&S ( 71,1%), Sports Direct (35,3%) i H&M (33%), segons dades recollides i publicades per Bank of America al Regne Unit.

"No obstant això, respecte al 2019, els principals 'jugadors' en línia segueixen liderant el sector retail amb Boohoo creixent un 96% durant el període i ASOS, un 67%", recorden els analistes de BofA al seu últim informe. En aquest sentit, precisament Zara és, al costat de JD i Next, una de les tres de les principals botigues que segueixen lluny dels seus nivells registrats l'any previ a la pandèmia.

Noticias relacionadas

contador