ep restos del avion boeing 737 de ukranian international airlines siniestrado cerca de teheran poco
MEDIA LUNA ROJA DE IRÁN TWITTER

El ministre de Transports de l'Iran, Mohammad Eslami, ha assegurat que un "defecte tècnic" va provocar l'accident d'un avió Boeing 737 d'una aerolínia ucraïnesa que dimecres va acabar amb la vida de 176 persones poc després de l'enlairament de l'aeroport internacional de Teheran.

El titular de Transports iranià ha rebutjat les especulacions que assenyalen que l'accident és "sospitós" i ha recalcat que el sinistre va estar provocat per un error tècnic de l'aeronau, segons ha informat l'agència de notícies iraniana Isna. "L'avió es va incendiar per un defecte tècnic que va provocar aquest accident", ha dit Eslami.

L'accident d'un avió de passatgers Boeing 737 de Ukranian International Airlines va acabar amb la vida de les 176 persones que viatjaven a bord en estavellar-se l'aeronau aquest dimecres poc després de l'enlairament de l'aeroport internacional Imant Khomeini de Teheran.

Les dues 'caixes negres' de l'aeronau, el registrador de paràmetres i la gravadora de veus en cabina, han estat trobades i estan sent analitzades per experts iranians d'aviació. La Fiscalia de Teheran ha confirmat que les restes mortals de totes les persones que viatjaven a bord de l'avió han estat lliurats als forenses.

Tant les 'caixes negres' com les restes mortals de les víctimes de l'accident seran lliurats a les autoritats d'Ucraïna, segons ha explicat el ministre de Transports iranià.

Noticias relacionadas

contador