ep inypsa 20170629193903
INYPSA

Inypsa (+3%) aposta per la venda d'actius solars a Espanya. La companyia, a hores d'ara immersa en la seva fusió amb Carbures, ho ha anunciat així en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,14€
  • -0,29%

El grup ha presentat aquest dimecres els seus objectius estratègics per 2018. A l'àrea d'enginyeria, destaquen, a més, la millora de marges per millores en el control operatiu i la recerca de projectes de major grandària.

El grup espera, a més, millorar els seus marges per millores en el control operatiu i la recerca de majors projectes

En renovables, la companyia té previst continuar desenvolupaments eòlics a Extremadura, la recerca d'inversors finalistes per a projectes en operació, l'anàlisi de noves vies de finançament de projectes i la generació d'aliances estratègiques amb socis tecnològics.

En desenvolupament urbà, la companyia aposta per la promoció d'habitatges a República Dominicana i per operacions de comercialització de sòl a Espanya. A finals d'abril, Inypsa i Carbures van anunciar la seva intenció de fusionar-se després de l'acord al qual van arribar els accionistes de control de les dues societats per crear un grup tecnològic industrial amb una valoració borsària d'uns 200 milions d'euros i una cartera de projectes en preparació de més de 400 milions d'euros.

La companyia resultant naixerà amb una situació financera "molt sanejada" i amb un "gran potencial de creixement", segons han destacat les dues companyies en un comunicat conjunt, al qual han indicat que la fusió serà paritària, amb un repartiment accionarial a parts iguals per a cada empresa. L'operació s'estructura mitjançant la fusió per absorció de Carbures per Inypsa i el procés d'integració tindrà una durada aproximada de sis mesos.

Noticias relacionadas

contador