• Inypsa ha ressaltat que la posada en marxa suposarà el primer projecte de generació d'energia solar fotovoltaica a Llatinoamèrica
ep inypsa 20170629193903
INYPSA

La companyia d'infraestructures Inypsa ha anunciat aquest dijous la formalització d'un contracte d'adquisició de mòduls fotovoltaics amb Yingli Green Energy Europe per a la planta fotovoltaica Talpa Solar, localitzada a l'Aeroport Internacional de El Salvador, per un import d’1,7 milions d'euros (2,2 milions de dòlars).

  • 0,13€
  • -0,78%

Segons ha informat la companyia aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), els mòduls s'instal·laran a la planta fotovoltaica de 6,38 milions de watts de potència que Inypsa està construint per proveir d'energia a l'Aeroport Internacional d'El Salvado , les obres de condicionament de terreny del qual s'han iniciat a principis del mes d'abril.

La planta generarà una energia renovable equivalent a la necessària per subministrar 3.798 llars anualment i evitarà unes emissions de 3.775 tones de CO2 a l'any. Inypsa ha ressaltat que la posada en marxa suposarà el primer projecte de generació d'energia solar fotovoltaica a Llatinoamèrica, principal mercat del grup.

Noticias relacionadas

contador