ep inypsa 20170629193903
INYPSA

Inypsa ha formalitzat l'adquisició d'una participació, que serà d'entre el 90% i el 95% en funció de certs condicionants, de l'empresa salvadorenca Eco-Energy, que entre els seus actius compta amb un contracte de subministrament d'energia (PPA) per l'Aeroport Internacional d’El Salvador subscrit amb la Comissió Executiva Portuària Autònoma (CEPA), així com amb els terrenys per a la construcció del parc solar fotovoltaic que donarà servei a aquest aeroport.

  • 0,13€
  • -0,78%

El PPA preveu per Eco-Energy una xifra de negoci estimada entre 1,0 i 1,6 milions de dòlars anuals durant 20 anys. Per això, Inypsa realitzarà els treballs d'enginyeria, subministrament i construcció (EPC) d'un parc solar fotovoltaic d'entre 4,3-6,3 MWp de potència pic.

Els treballs d'EPC del parc solar fotovoltaic suposaran una xifra de negoci estimada entre 5,0 i 6,5 milions de dòlars per a la filial d'Enginyeria del grup Inypsa.

Aquest projecte suposa la primera fita rellevant per Inypsa en el camp d'Energies Renovables des de la publicació del seu Pla Estratègic 2017, en què s'estableix l'ampliació de la seva activitat tradicional d'Enginyeria als sectors d'Eficiència Energètica, Energies Renovables i Desenvolupament Urbà.

Noticias relacionadas

contador