ep archivo   chips
CALTERAH SEMICONDUCTOR/PR NEWSWIRE - Archivo

Infineon Technologies ha anunciat que espera unes xifres millors del que s'ha anunciat per al proper trimestre i per al conjunt del 2023. Les seves accions pugen amb força a la borsa alemanya.

  • 32,56€
  • 3,60%

La companyia de semiconductors alemanya ha anunciat per al segon trimestre ingressos 100 milions d'euros per sobre de l'estimació anterior; i de cara al tancament de l'any ha anticipat xifres “significativament millors” que la previsió anterior i una millora dels marges del grup (fins a prop del 30% enfront de l'actual 25%).

Els analistes de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb una valoració de 41,60 euros, consideren que la notícia "és clarament positiva".

A parer seu, "la millora de xifres es basa en els segments d'Automòbil i d'Indústria (34% i 30% dels ingressos del grup respectivament)".

A més, afegeixen que "Infineon està inclosa a la nostra llista seleccionada dins del sector de semiconductors i amb aquesta notícia reiterem la nostra visió positiva en el valor i la nostra recomanació de comprar".

contador