cb infineon sh1
31,52€
  • 0,04€
  • 0,13%

El fabricant de xips alemany Infineon Technologies va recaptar 1.545 milions d'euros en una ampliació de capital accelerada per ajudar a finançar el cost de l'adquisició de Cypress Semiconductor.

Les accions es van col·locar als 13,70 euros cadascuna, per sobre de les previsions inicials, però un 4,6% per sota dels 14,36 euros als que van tancar els títols d'Infineon aquest dilluns.

El fabricant de xips va dir en un comunicat que l'oferta de noves accions, a través d'una col·locació privada a inversors institucionals, augmentaria el seu capital social en un 10%. Els 113 milions de noves accions es van col·locar en menys de dues hores.

Infineon va dir el 3 de juny que havia acordat comprar Cypress, amb seu a Silicon Valley, per 10.000 milions de dòlars i va pagar una prima del 46% per expandir-se a la propera generació d'automòbils i tecnologies d'Internet.

"Infineon va dir que finançarà al voltant del 30% de l'acord... Per tant, una altra ampliació d'almenys 1.150 milions d'euros continua oberta", va dir un operador a Reuters. "Creiem que els inversors haurien preferit que Infineon assegurés el finançament d'un sol cop. Ara la ressaca pesarà sobre les accions", ha afegit.

contador