ep el presidente de indra marc murtra
INDRA

Indra ha convençut el mercat amb els seus resultats i la tornada al pagament de dividends. Els analistes aplaudeixen unes xifres que han superat els pronòstics, així com les bones previsions per als propers trimestres i la represa de la retribució a l'accionista. Aquests són els principals factors positius que expliquen els seus forts guanys borsaris:

  • 18,13€
  • -0,38%

Els analistes de Banc Sabadell, que l'aconsellen comprar, amb una valoració d'11,80 euros, comenten que “els resultats sorprenen positivament a totes les línies (vendes, EBIT i caixa) amb anunci de tornada al dividend i increment de la guia per al 2021".

Així, reiteren el consell de compra perquè Indra cotitza a "múltiples molt atractius". A més, gaudeix d'"una situació financera controlada amb tornada a la retribució a l'accionista". També destaquen que la "cartera de comandes està a prop de màxims històrics, cosa que aporta certa 'tranquil·litat' de cara a veure continuïtat en el creixement a mitjà termini".

Per part seva, Renta 4, que aconsella sobreponderar, amb un preu objectiu de 12,50 euros, assenyala que les xifres "han superat àmpliament tant les nostres estimacions com les del consens", cosa que ha permès a l'empresa "millorar la guia per segona vegada aquest any".

Així, els seus analistes destaquen "favorablement la seva posició de liquiditat i el reduït import de venciments de deute el 2021 i el 2022".

Noticias relacionadas

contador