ep archivo   fachada del edificio de la compania indra en madrid
INDRA - Archivo

Indra, companyia global de tecnologia i consultoria, ha tornat a renovar i ampliar les certificacions de qualitat d'abast global com el certificat internacional de la norma general ISO 9001 amb Aenor, els estàndards específics de qualitat per als sectors aeronàutic, aeroespacial i de defensa i el certificat de qualitat per al sector ferroviari IRIS.

  • 18,01€
  • -0,17%

L'empresa també ha augmentat l'abast de la certificació ISO 9001 a través de la incorporació de noves filials o per l'ampliació d'algun dels seus negocis a aquesta norma.

A Espanya, s'uneix a aquest certificat SIA, la companyia d'Indra especialitzada en ciberseguretat, així com la filial de la companyia a Austràlia i l'empresa SIA CESCE a Portugal. Així mateix, l'empresa Indra a Portugal amplia el seu abast després d'afegir el mercat de Defensa i Seguretat sota aquesta normativa.

D'aquesta manera, actualment aquesta certificació engloba un total de 48 empreses del grup Indra, en 15 països, i a prop de 22.000 professionals. Aenor ha qualificat el resultat de la seva avaluació d'"excel·lent" a causa de l'amplitud de l'abast del certificat, que inclou tant els mercats de la divisió de Transport i Defensa (T&D) com a Minsait.

Al mercat aeroespacial i de defensa, Indra ha renovat la certificació EN 9120 "Sistemes de Gestió de la Qualitat al sector Aeroespacial", l'EN 9100 "Sistemes de gestió de la qualitat. Requisits per a les organitzacions d'aviació, espacials i de defensa" i l'EN 9110" Sistemes de gestió de la qualitat. Requisits per a les organitzacions de manteniment de la indústria aeronàutica".

Al sector de defensa i aeronàutic, ha renovat novament la certificació PECAL 2110 "Requisits OTAN d'Assegurament de la Qualitat per al disseny, el desenvolupament i la producció" i PECAL 2310 "Requisits OTAN d'Assegurament de la Qualitat de subministradors d'aviació, espacials i de defensa".

Finalment, la companyia ha renovat el certificat IRIS (International Railway Industry Standard) que inclou els requisits d'ISO 9001 i s'organitza en estàndards similars als vigents a les indústries aeroespacial i d'automoció, afegint especificacions ferroviàries per a aspectes com la gestió de projectes, disseny, RAMS (Reliability Disponibilitat Maintenance and Safety), LCC (Life Cycle Cost), gestió d'obsolescències, gestió de la cadena de subministrament o validació de processos especials, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador