indra china

Indra ha guanyat nous contractes per desplegar a la Xina fins a trenta-cinc sistemes d'ajuda a la navegació que reforçaran la seguretat als aeroports i principals rutes aèries del país.

  • 18,20€
  • 0,55%

Els nous contractes s'eleven a més de 950 el nombre de sistemes d'aquest tipus implantats per la companyia a la Xina, als quals se sumen els radars, sistemes d'automatització instal·lats en centres de control i torres, comunicacions i sistemes d'informació, que eleven a més de 1.000 el total de sistemes desplegats, reforçant la posició de lideratge en ATM d'Indra al país.

En concret, Indra lliurarà sistemes DVOR i DME que permeten a les aeronaus determinar l'angle i distància a la qual es troben d'un punt en terra per realitzar aproximacions de precisió als aeroports i seguir aerovies un cop en ruta.

Els nous sistemes seran subministrats per l'equip d'Indra a Austràlia i desplegats amb l'ajuda dels professionals de la companyia a Pequín.

Indra subratlla el seu lideratge al mercat de tràfic aeri de la Xina. Els centres de control en ruta de Chengdu i Xian gestionen amb sistemes de la companyia l'espai aeri superior de vuit regions que sumen un total de 4,2 milions de quilòmetres quadrats.

L'empresa també ha equipat el centre de control d'àrea terminal (TMA) de Chengdu amb el sistema Indra Air Automation. A l'àmbit de la vigilància aèria ha desplegat una xarxa de radars que controla els moviments aeris al 60% de la Xina.

Noticias relacionadas

contador