indra680

Indra ha estat seleccionada per l'Oficina de Gestió del Trànsit Aeri del Sud-oest de la Xina (SWATMB, per les sigles en anglès) per implantar alguns dels sistemes clau que contribuiran a convertir la ciutat de Chengdu en el tercer centre aeroportuari del país. Els contractes que se li ha adjudicat al llarg d'aquest any ascendeixen a prop de 27 milions d'euros.

  • 19,21€
  • 1,11%

Chengdu és un dels eixos de l'activitat econòmica de la Xina i la porta d'accés a tot l'oest del país. Durant els últims anys, el trànsit aeri que suporta no ha deixat de créixer, fins a situar l'aeroport internacional de Chengdu-Shuangliu a prop del seu límit de capacitat. Per això, el 2020 està previst que entri en servei un segon aeroport internacional, el de Chengdu-Tianfu, amb capacitat per rebre fins a 100 milions de passatgers a l'any.

La companyia gestionarà un dels espais aeris més "complexos i congestionats" del país

Per absorbir l'enorme augment de trànsit que això suposarà, la SWATMB està construint un nou Centre de Control d'Àrea Terminal que estarà dotat amb el sistema Indra Air Automation.

El sistema generarà els plans de vol per a totes les aeronaus, centralitzarà la informació i la distribuirà als usuaris. A les seves mans hi haurà el control d'un dels espais més congestionats de la Xina i del món.

Indra també s'encarregarà d'implantar en aquests aeroports el primer sistema de torres de control completament integrat que entrarà en servei al país.

La solució facilitarà el flux d'informació entre les torres de dos aeroports i els diferents centres de control (ruta i àrea terminal de maniobra) i la recepció de dades de sensors de vigilància terrestre (radar de superfície i multilateració, radars d'aproximació, etc.) i altres fonts d'informació externes, com el servei meteorològic. Els controladors compartiran, gràcies a això, una imatge de la situació del trànsit centralitzada i integrada.

El sistema de torre comptarà amb fitxes de vol electròniques (EFS o Electronic Flight Strips), que substituiran les de paper en què els controladors reben les dades dels vols que tenen sota la seva responsabilitat i disposarà d'un sistema de còpia de seguretat (backup) i d'eines de prova i simulació.

Noticias relacionadas

contador