ep sede central de indra
INDRA

Indra s'ha adjudicat el desenvolupament i implantació de la primera plataforma de Mobilitat com a Servei (MaaS) que integrarà tots els serveis de transport públics i privats de les ciutats de València, Valladolid, Vitòria-Gasteiz, Gijón, Logronyo i Fuenlabrada, i permetrà als ciutadans planificar el seu viatge, accedir-hi i abonar-los mitjançant una única app.

  • 19,07€
  • 0,37%

El contracte, que ha estat adjudicat per l'Empresa Municipal de Transports de València (EMTV) dins de la iniciativa 'Ciutats Connectades', té un import superior als 11 milions d'euros i preveu que la solució estigui operativa a finals del 2024.

'Ciutats Connectades' és una iniciativa finançada pel programa d'ajuts a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà del Ministeri de Transports i Mobilitat i Agenda Urbana. Es tracta d'una iniciativa oberta a la qual es poden adherir altres ciutats, amb l'objectiu de constituir una plataforma multiciutat a escala nacional, que també s'adapti a les necessitats reals i les particularitats de cada municipi.

Amb aquesta plataforma MaaS, Indra impulsarà la digitalització del sector i crearà un nou model de mobilitat urbana integrada i sostenible a Espanya que, entre altres avantatges, ajudarà a millorar la planificació, a engegar estratègies que fomentin el canvi modal cap al transport públic i a implantar les Zones de Baixes Emissions (ZBE), subratlla la companyia en un comunicat remès aquest dijous.

Noticias relacionadas

contador