indra acuerdo

Indra ha aconseguit un acord vinculant amb NG per a l'adquisició de Park Air, una de les seves filials al Regne Unit. Park Air és líder en sistemes de ràdio terra-aire i dissenya, fabrica, subministra i dona suport a ràdios per a la gestió del trànsit aeri (ATM) a tot el món amb dues línies de producte bàsiques que serveixen als mercats civil i militar, segons ha explicat Indra aquest divendres en un comunicat.

  • 18,20€
  • 0,55%

Entre els seus principals clients hi ha proveïdors de serveis de navegació aèria (ANSP), aeroports, integradors de sistemes i organitzacions militars governamentals. Les ràdios terra-aire permeten la comunicació amb les aeronaus durant l'enlairament, el vol i l'aterratge.

Park Air desenvolupa activitats de disseny, enginyeria i fabricació de sistemes i formació de clients en instal·lacions pròpies. Compta amb més de 120 treballadors i una xarxa de socis i distribució que permet el subministrament de sistemes a més de 100 països.

Indra no disposava de sistemes de ràdio propis, de manera que l'adquisició amplia la cartera. Park Air i Indra participen conjuntament en la licitació de NEXCOM Versió 3 (V3) de l'Administració Federal d'Aviació dels Estats Units d'Amèrica (FAA), programa per reemplaçar les ràdios terra-aire que actualment arriben al final de la seva vida útil.

"Aquesta adquisició ens proporciona capacitats d'enginyeria i producció de sistemes electrònics complexos. Aquestes capacitats són molt sinèrgiques amb la nostra cartera actual i poden servir tant per fer créixer el nostre negoci amb clients actuals com per desenvolupar noves línies de negoci per als sectors aeroespacial, defensa i mobilitat", ha assenyalat Marc Murtra, president d'Indra.

"Estem desitjant aprofitar l'oportunitat de creixement que aquesta adquisició suposa per al nostre negoci de gestió de trànsit aeri civil i militar. Estem preparats per aprofitar les sinergies entre els nostres centres d'operacions de trànsit aeri a Espanya, Noruega i els Estats Units a través d'una visió integrada del mercat global", ha comentat José Vicente de los Mozos, conseller delegat d'Indra.

S'espera que la transacció es completi a la segona meitat del 2023 i està subjecta a les aprovacions regulatòries habituals.

Noticias relacionadas

contador