fernando-abril-martorell-presidente-indra

Indra ha anunciat aquest dilluns que reforça la seva aposta per la visibilitat de les seves solucions per a aerolínies en l'escenari global. Per a això, s'habilitarà un nou canal de relació amb nous clients d'altres països que li permetrà incrementar la seva activitat i posar a disposició de més companyies aèries la seva tecnologia, amb aplicacions diferencials per al sector.

  • 18,16€
  • -0,22%

Això ha estat possible gràcies a la inclusió de tres de les seves solucions cloud al Catàleg de Serveis oficial de Microsoft, que projecta l'oferta de la companyia cap a altres àmbits i reconeix la màxima excel·lència en els serveis dels seus socis, cosa que simplifica i optimitza la seva relació amb els seus clients potencials.

El servei forma part de l'acord que la companyia manté amb Microsoft des d'anys

D'aquesta manera, Indra avança en el compromís que té amb els seus clients per oferir-los tecnologia d'avantguarda, a través de nous models de negoci que permetin la seva flexibilitat i adaptació a les necessitats que es demana ara al mercat.

L'acord proporciona a Indra una participació immediata en les diferents etapes del negoci; un creixement més controlat, en poder triar oportunitats que coincideixin amb les seves necessitats immediates de màrqueting i negoci, així com gran visibilitat i accés a nous clients de l'àmbit mundial.

"Ajuda en l'expansió del negoci, atreure clients i generar més vendes. A més, ens dona visibilitat com a proveïdor preferencial i incrementa l'exposició del nostre portafolis, cosa que permet l'intercanvi bidireccional d'oportunitats amb un alt nivell d'interacció", valora Emilio Mora, director d'Aerolínies a Indra.

El servei forma part de l'acord que la companyia manté amb Microsoft des d'anys i que li ha permès reforçar la seva oferta de serveis en el núvol, alhora que implementar el 2014 una solució de cloud híbrida pionera que prestava serveis d'infraestructura des d'Espanya a clients de totes les geografies.

Amb aquesta col·laboració i altres que ha fet amb els principals partners del sector, Indra ha reforçat la seva divisió d'Aerolíneas al mercat d'indústria i consum i s'ha consolidat com un dels socis de referència perquè la indústria aèria aconsegueixi la major excel·lència en els seus processos de negoci.

Noticias relacionadas

contador