sede-indra-alcobendas
Indra

Les borses del Vell Continent cotitzen amb caigudes de més de l'1%. En el cas de l'IBEX, la caiguda és de l’1,36%, però hi ha un valor que ho està fent especialment malament. Indra es deixa un 5% i es converteix en el 'fanalet vermell' d'una sessió durant la qual tots els valors cotitzen amb caigudes. La companyia s'enfonsa pel consell de venda de Goldman Sachs.

  • 17,96€
  • -0,94%

La companyia nord-americana li ha rebaixat el consell de 'neutral' a 'vendre'. Indra se situa als 10,59 euros. Així mateix, li en rebaixa el preu objectiu fins als 9,5 euros des dels 13 euros anteriors.

El pessimisme del banc nord-americà sobre l'evolució en borsa de l'empresa tecnològica espanyola inclou unes previsions de negoci molt inferiors tant a les estudiades pel mercat com a les reflectides en els objectius marcats per la pròpia Indra.

Goldman Sachs, al seu informe, retalla les seves previsions d’EBIT per al 2020 fins a situar-lo un 9% per sota del consens del mercat, i en el cas de les seves estimacions sobre el flux de caixa lliure, també pel 2020, són un 23% inferiors al consens del mercat i un 18% inferiors a la mitjana dels objectius fixats per la pròpia Indra.

La companyia nord-americana redueix les seves previsions sobre Indra en vaticinar un repunt en els costos de reestructuració dins del seu objectiu de multiplicar les eficiències de despeses, un dels punts clau en la seva estratègia.

A l'hora de valorar el possible impacte d'un increment dels costos de reestructuració, Goldman Sachs recorda que altres tecnològiques europees com Capgemini i Atos van destinar a prop d'un 1% dels seus ingressos en processos similars de reestructuració.

Noticias relacionadas

contador