ep archivo   inditex
M. Dylan - Europa Press - Archivo

Inditex és aquest dimarts un dels valors de l'IBEX que ho està fent millor davant una recomanació de Goldman Sachs, que li atorga un preu objectiu de 32 euros (potencial del 28% des dels 25 euros als que cotitza actualment) i una recomanació de comprar.

  • 44,70€
  • -1,08%

Tècnicament, Inditex està atacant la resistència clau dels 25,56 euros. "Si aconsegueix superar aquest nivell, podríem veure un canvi de tendència després de les pujades dels darrers mesos del 25%", indica César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch. "Si al final aconsegueix definir-se a l'alça, podríem veure una pujada fins als màxims de l'any que té als 27,83 euros", afegeix Nuez, i subratlla que "és un valor molt interessant actualment".

Jefferies reiterava també la seva aposta per Inditex a principis de mes, amb un consell de comprar i un preu objectiu de 27,50 euros. Segons la companyia, el potencial de la marca Zara continua sent "impressionant" als Estats Units. "El continu augment de la població hispana i la represa de les obertures de botigues haurien de proporcionar vents de cua duradors", indica.

Aquests analistes afegien que un èxit més gran als EUA i els guanys de les ofertes premium "poden continuar sent vents de cua el 2023". Així mateix, Jefferies feia referència a la competència que suposen per a Inditex les empreses de moda en línia i anticipa que poden implicar una menor amenaça.

Noticias relacionadas

contador