ep marta ortega
EUROPA PRESS

Pluja de recomanacions positives per a Inditex després de presentar els resultats del primer trimestre fiscal, que van ser molt ben acollits pel mercat aquest dimecres. A continuació, repassem els consells més destacats emesos per les empreses d'anàlisi principals.

  • 43,87€
  • -3,24%

BANKINTER: El banc espanyol ha elevat el consell fins a comprar des de mantenir, amb una valoració de 26,50 euros. "Els resultats baten les expectatives i mostren la resiliència del model de negoci. La recuperació del turisme i menors restriccions a la Xina desbloquegen el valor a curt termini", argumenten els analistes.

També destaquen que la “caixa neta augmenta un 28% i permet un augment del dividend del 33% amb càrrec al 2021 fins als 0,93 euros i un dividend extraordinari de 0,40 euros el 2022, que suposa una rendibilitat per dividend del 6%".

RBC: Aquesta empresa reitera el seu consell de sobreponderar i augmenta la seva valoració fins als 29 euros des de 27 euros, després d'augmentar la seva previsió de beneficis un 4% per al 2023 i un 8% per al 2024, "a causa del fort impuls dels ingressos bruts, malgrat l'impacte del conflicte entre Rússia i Ucraïna i els tancaments de Xina”.

Segons la seva valoració, Inditex és "un guanyador estructural atesa el seu avantatge d'abastament, les seves sòlides credencials en moda i la seva capacitat omnicanal. Cotitza a múltiples raonables i ofereix un rendiment per dividend durador del 5%".

JP MORGAN: El banc nord-americà ha reiterat el seu consell de sobreponderar, amb una valoració de 31 euros, en destacar que la companyia està "operant amb tots els seus motors a ple rendiment".

RENTA 4: Aquests analistes reiteren el seu consell de sobreponderar, encara que han retallat la seva valoració fins als 31,10 euros des dels anteriors 35 euros. "Després de diversos mesos de dubtes quant a l'evolució de la companyia, creiem que els resultats demostren que el model de negoci d'Inditex és sòlid i que està molt ben protegit davant de riscos molt presents actualment com la inflació o les complicacions a la cadena de subministrament”, expliquen.

"L'enfocament a la digitalització, optimització de botigues i a la millora de l'experiència del client convencerà els inversors que Inditex compta amb uns avantatges competitius que el posicionen com la principal referència del sector", afegeixen.

SANTANDER: Aquests experts reiteren el consell de comprar, amb una valoració de 29,80 euros. I destaquen "l'impuls comercial molt fort des de començament de la temporada primavera/estiu 2022"

CREDIT SUISSE: Una de les empreses més negatives amb el valor. Ha elevat la valoració fins als 24 euros des dels 22, tot i que ha reiterat el consell d'infraponderar. Tot i que reconeix que els resultats han estat bons, afegeix que "no és clara" la provisió de 216 milions d'euros relacionada amb el tancament de botigues a Rússia.

A més, indica que "les tendències de compres s'han suavitzat a les últimes setmanes a causa del temps advers i una menor demanda anticipada".

Noticias relacionadas

contador