inditex detergente

Zara Home ha llançat aquest dimecres el nou detergent 'The Laundry by Zara Home', que redueix el despreniment de microfibres durant el rentat fins a un 80% (depenent del tipus de teixit i de les condicions de rentat). La fórmula ha estat creada de forma conjunta per Inditex i BASF, en base a una combinació d'ingredients d'alta eficàcia de la companyia alemanya que faciliten el rentat en fred, cosa que ajuda a reduir les emissions i perllonga la vida útil de les peces.

  • 48,22€
  • -0,45%
  • 44,30€
  • -0,07%

Segons s'explica en una nota, la fórmula del detergent ha estat testada al laboratori amb diferents tipus de teixits i en diferents condicions de rentat. "Els resultats mostren que el detergent és particularment adequat per al rentat a baixes temperatures, cosa que aporta avantatges addicionals: els consumidors poden reduir el consum d'energia rebaixant, per exemple, la temperatura de rentat de 40 °C a 20 °C, i la seva empremta de carboni, mentre que els colors romanen vius durant més temps, estenent així la vida dels teixits”.

Javier Losada, director de sostenibilitat d'Inditex, ha subratllat que "la innovació i la col·laboració són clau per enfrontar els desafiaments de la indústria tèxtil. Per això, a Inditex ens esforcem a ser més creatius i eficients, impulsant tecnologies innovadores. Aquest projecte amb BASF n'és un bon exemple, mostra l'efectivitat de la col·laboració entre indústries i va un pas més enllà, ja que la solució es pot adaptar per estendre l'ús d'aquesta tecnologia a la indústria”.

Per part seva, Sören Hildebrandt, vicepresident sènior de Home Care, I&I and Industrial Formulators de BASF, ha dit que "treballem contínuament per abordar la creixent demanda dels nostres clients de solucions innovadores i sostenibles. Gràcies al desenvolupament conjunt d'aquest detergent, donem suport a la indústria tèxtil en la seva trajectòria cap a la sostenibilitat i ajudem que els consumidors puguin millorar la seva pròpia petjada ambiental”.

El nou detergent estarà disponible a les botigues i plataformes online de Zara Home a més de 25 mercats -incloent-hi Espanya, Alemanya i la majoria de països europeus- que s'aniran ampliant progressivament.

Noticias relacionadas

contador