ep archivo   un escaparate de una tienda zara
A. Pérez Meca - Europa Press - Archivo

Els experts del banc britànic Barclays han retallat la valoració d'Inditex fins als 25 euros per acció des dels anteriors 27 euros i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

  • 45,34€
  • 1,43%

Aquests analistes justifiquen la rebaixa de valoració per a la matriu de Zara perquè han reduït la previsió de beneficis per al proper exercici fiscal fins als 1,29 euros per acció des dels 1,31 euros; i fins als 1,36 euros per acció des dels 1,50 euros per al següent.

"Encara que els seus marges probablement van estar sota pressió al tercer trimestre fiscal, esperem que Inditex reporti uns resultats resistents en relació amb la majoria dels altres jugadors del sector", argumenten des de Barclays.

"No obstant", afegeixen, "ens mantenim cautelosos, atesos els factors de risc que s'acosten, i baixem les nostres previsions de benefici per acció i el nostre preu objectiu als 25 euros".

La cautela de Barclays contrasta amb l'optimisme de Goldman Sachs, que aquest dimarts va atorgar a Inditex un preu objectiu de 32 euros (potencial del 28% des dels 25 euros als quals cotitza actualment) i una recomanació de comprar.

Tècnicament, Inditex està atacant la resistència clau dels 25,56 euros. "Si aconsegueix superar aquest nivell, podríem veure un canvi de tendència després de les pujades dels darrers mesos del 25%", indica César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

"Si al final aconsegueix definir-se a l'alça, podríem veure una pujada fins als màxims de l'any que té als 27,83 euros", afegeix Nuez, i subratlla que "és un valor molt interessant actualment".

Noticias relacionadas

contador