ep linea electrica de iberdrola
IBERDROLA

Iberdrola ha llançat aquest dimecres una emissió de bons verds referenciats al valor de les accions de la companyia per un import d'uns 400 milions d'euros, segons ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 11,58€
  • -0,30%

El termini de venciment dels bons serà de cinc anys. Els bons incorporaran una opció, que els seus titulars podran exercir durant un període de temps pròxim al seu venciment, en virtut de la qual aquests rebran un pagament en efectiu que es determinarà en funció de l'evolució del valor de cotització de les accions d'Iberdrola.

La col·locació dels bons s'està fent per una sèrie de bancs internacionals. Iberdrola té la intenció de sol·licitar-ne l'admissió a negociació al mercat obert de la Borsa de Frankfurt.

Simultàniament a l'emissió dels bons, Iberdrola contractarà amb un altre banc internacional, com a banc opció de cobertura, opcions de compra liquidables en efectiu a fi de cobrir l'exposició a qualsevol pagament que hagi de fer derivats de l'exercici de l'opció pels titulars dels bons.

Noticias relacionadas

contador