porche iberdrola
11,51€
  • -0,15€
  • -1,24%

Les companyies Iberdrola i Porsche han arribat a un acord per promoure la recàrrega ultraràpida dels vehicles elèctrics a Espanya. En relació amb el pacte, Iberdrola instal·larà 35 estacions denominades Porsche Iberdrola High Power Charging Network, amb una potència de 150 kW i 350 kW, les més potents del mercat.

Raquel Blanco, directora global de Smart Mobility d'Iberdrola, creu que "l'acord mostra l'ambició de la nostra estratègia d'electrificació del transport i constata la necessitat de seguir col·laborant amb tots els agents del sector per respondre als reptes d'una mobilitat basada en energia neta i sense emissions de CO2".

Des de Porsche Iberica han mostrat el seu compromís amb l'electrificació del transport. "Volem liderar aquest procés de transició i contribuir de manera directa al desenvolupament de les infraestructures", ha explicat Tomás Villén, director general de l'empresa automobilística a Espanya.

Per 2022, les dues companyies planegen tenir 20 instal·lacions llistes. Gràcies a les noves instal·lacions, els usuaris de Porsche elèctric podran carregar les seves bateries amb energia 100% verda, ja que procedeix de fonts de generació neta homologades. En el cas d'un Porsche Taycan, es podria carregar el 80% de la seva bateria en una mica més de vint minuts.

L'energètica va anunciar el març la creació d'un pla de mobilitat sostenible amb el qual pretén instal·lar al voltant de 150.000 punts de recàrrega, tant per a empreses com llars i ciutats, per als propers cinc anys.

Noticias relacionadas

contador