ep linea electrica de iberdrola
IBERDROLA

Iberdrola ha arribat a un acord amb BBVA per oferir a particulars i empreses a Espanya, solucions energètiques sostenibles que els permetin estalviar en les seves factures i millorar la seva eficiència energètica, segons informen aquest dijous totes dues en dos comunicats.

  • 9,71€
  • -0,12%
  • 12,17€
  • 0,12%

Per això, els clients del banc podran accedir des de les oficines de BBVA o des de la seva aplicació a propostes d'estalvi d'energia personalitzades que inclouen, entre d'altres, solucions d'autoconsum, punts de recàrrega per a vehicle elèctric i mesures d'eficiència energètica com l'aerotèrmia, tots ells coneguts com a productes Smart d'Iberdrola.

L'oferta d'aquests productes inclourà la tramitació de tots els ajuts públics existents. A més, l'entitat ofereix finançament a totes les ofertes de producte sostenible d'Iberdrola.

Gràcies a aquest acord de col·laboració amb Iberdrola, BBVA oferirà inicialment assessorament i diagnòstic personalitzat, amb un servei 'clau a mà', per a la contractació i instal·lació d'Smart Solar, el producte d'autoconsum d'Iberdrola.

En el cas de l'autoconsum, un cop el client sol·licita la informació pel canal físic o el digital de l'entitat, podrà accedir a una simulació personalitzada i esbrinar quina instal·lació és la més adequada segons el perfil.

Així mateix, tots els clients d'Iberdrola, tant particulars com empreses, o comunitats de propietaris, que contractin solucions d'autoconsum, eficiència energètica i punts de recàrrega podran optar a l'oferta de productes financers de l'entitat si necessiten finançar el cost de la instal·lació.

Noticias relacionadas

contador