ep archivo   a320 de vueling
AIRBUS - Archivo

International Airlines Group (IAG), matriu d'Iberia, Vueling, British Airways i Aer Lingus, es dispara a la borsa després d'anticipar un benefici de 1.200 milions d'euros al tercer trimestre i mostrar-se optimista respecte al quart trimestre de l'exercici.

IAG

  • 2,04€
  • -1,55%

Un moviment similar al que han registrat l'aerolínia australiana Qantas aquesta matinada a Àsia i Delta Air Lines a la preobertura de Wall Street després de publicar les seves xifres trimestrals i mostrar optimisme sobre els seus negocis.

IAG ha explicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que anunciarà el proper 28 d'octubre els resultats consolidats corresponents als nou mesos fins al 30 de setembre del 2022.

En aquest sentit, ha afegit que “les operacions durant el tercer trimestre han estat millors del previst a causa de la fortalesa dels ingressos de passatge”.

"Com a resultat", IAG ara espera "que el benefici de les operacions abans de partides excepcionals per al tercer trimestre se situï al voltant dels 1.200 milions d'euros".

Finalment, IAG ha assenyalat que "les reserves a futur es mantenen als nivells esperats per a aquesta època de l'any, sense indicis de debilitat, i en conseqüència les nostres expectatives per al quart trimestre es mantenen sense variació avui dia".

Noticias relacionadas

contador