• IAG està interessada en els drets de Monarch a Gatwick després de la fallida de l'aerolínia britànica
ep walsh ceoiag
CEDIDA

El conseller delegat del grup d'empreses IAG, que agrupa les aerolínies Iberia, British Airways, Vueling, Air Lingus i LEVEL, ha afirmat que no té previst traslladar la seu de la seva aerolínia de baix cost Vueling, actualment a Barcelona.

"Vueling té la seva base a Barcelona i seguirà tenint-la a Barcelona. És una aerolínia centrada a Barcelona, ​​funciona extremadament bé per a nosaltres", va assegurar el conseller delegat d'IAG, Willie Walsh durant la cimera CAPA Global Summit que s'està celebrant a Londres.

Walsh: "Vueling seguirà tenint la seva base a Barcelona"

D'altra banda, durant la cimera internacional de l'aviació el conseller delegat d'IAG ha confirmat que està interessat en els drets de Monarch a Gatwick després de la fallida de l'aerolínia britànica la setmana passada. "Si podem obtenir més slots a Gatwick, ho estudiarem segurament", va assegurar els periodistes després de la seva intervenció en aquesta cimera.

Sobre LEVEL, la nova companyia intercontinental d'IAG, Walsh va dir que tindrà una flota de 30 avions per 2022, i creixerà a un ritme que sigui sostenible financerament. El conseller delegat d'IAG va dir que LEVEL operarà cinc avions l'any que ve, i dos o tres d'ells tindran la seva seu operativa fora de Barcelona. A més va afegir que l'aerolínia compraria entre tres i cinc aeronaus el 2019.

Noticias relacionadas

contador