ep avionlevel
LEVEL

International Airlines Group (IAG) llança una nova companyia filial de baix cost a Àustria, amb seu a Viena, que operarà sota la marca LEVEL i iniciarà els vols el proper 17 de juliol, segons ha anunciat el 'holding' aeri que engloba Iberia, British Airways, Vueling i Aer Lingus.

IAG

  • 2,14€
  • -1,11%

La nova filial tindrà un Certificat d'Operador Aeri (AOC) austríac i operarà amb quatre avions A321 que estaran basats a Viena, des d'on volaran a 14 destinacions europees. El grup aeri ja ha posat a la venda aquest dijous mateix els bitllets a partir de 24,99 euros.

S'enlairarà el 17 de juliol i volarà a 14 destinacions europees, set d'ells a Espanya

El 17 de juliol s'iniciarà els vols des de Viena a Palma i Londres-Gatwick i durant les següents quatre setmanes començaran les operacions a Barcelona, Màlaga, Venècia, Olbia, Eivissa, París-Charles de Gaulle, Milà-Malpensa, Dubrovnik, Lanarca, Alacant, València i Bilbao.

"El nostre objectiu és servir el mercat austríac oferint vols de baix cost amb elevats estàndards operatius. Inicialment es crearan 200 llocs de treball a la nostra base a Viena", ha afirmat el conseller delegat del grup IAG, Willie Walsh.

El primer executiu d'IAG va justificar la decisió que sigui la marca de baix cost del grup per a vols de llarga distància que operi els vols de la nova filial a causa del "gran èxit" que ha tingut la nova operació de baix cost de llarg radi, llançada el passat any i que ha aconseguit ocupacions del 90%, segons dades de la companyia.

Precisament, dins dels plans de desenvolupament de LEVEL la marca de baix cost del grup aeri obrirà a París-Orly la seva segona base europea des de la qual volarà a Mont-real, Nova York, Guadalupe i Martinica. A més, aquest any incorporarà un tercer avió amb base a Barcelona.

Noticias relacionadas

contador