ep antonio vazquez presidenteiag en ja junta2015 20190620152302
IAG - Archivo

IAG espera tancar la compra d'Air Europa "a la fi d'enguany o a principis de 2021", segons informa l'agència Efe, que es fa ressò de les declaracions del mateix president d'IAG, Antonio Vázquez.

IAG

  • 2,05€
  • -0,39%

Les paraules de Vázquez s'enquadren dins de la Junta d'Accionistes celebrada aquest dimarts per IAG. En aquesta, el president del conglomerat d'aerolínies ha reconegut que continuen negociant "la potencial reestructuració de l'acord" al qual van arribar al novembre del 2019.

Vázquez ha afegit que en aquestes converses hi figura la idea de repensar el preu (pactat en 1.000 milions d'euros en un primer moment) i "les necessitats de finançament del negoci d'Air Europa".

IAG és també notícia aquest dimarts per unes caigudes del 3% en ple debat sobre la seva ampliació de capital de 2.750 milions. El seu principal accionista, Qatar Airways, que controla el 25,1% del capital, s'ha mostrat disposat a donar suport a aquesta ampliació per millorar la capacitat d'adaptació del grup a les circumstàncies actuals del mercat.

L'ampliació va ser presentada el mes de juliol al mateix temps que els resultats del primer semestre del 'hòlding', que va registrar unes pèrdues després d'impostos i partides excepcionals de 3.806 milions d'euros, en contrast amb els 806 milions de benefici d'un any abans, a causa de les restriccions de viatges derivades per la crisi sanitària del la Covid-19.

Noticias relacionadas

contador