ep economiaempresas- ampl iag transportamas24 millonespasajerosprimer trimestre un 62 mas
EUROPA PRESS - Archivo

IAG

2,05€
  • -0,01€
  • -0,39%

IAG es dispara un 9% a l'IBEX. El consorci d'aerolínies celebra al parquet el renovat optimisme que envolta el Brexit. I tot, després de la reunió entre Boris Johnson i el seu homòleg irlandès, Leo Vardakar. La lliura esterlina puja també al tren de la pujada i es dirigeix al seu major avanç en dos anys.

La reunió entre Johnson i Vardakar no és l'única cosa que manté viu l'optimisme del mercat.

Aquest divendres el president del Consell Europeu, Donald Tusk, assegura que hi ha "senyals prometedors" del primer ministre irlandès que un acord és possible i que "el temps està pràcticament acabat" perquè el Regne Unit i la Unió Europea (UE) evitin un Brexit dur.

IAG va ser, al costat de Sabadell, un dels valors més afectats en borsa per l'allunyament d'un pacte del Brexit dimarts. El consorci d'aerolínies és un dels títols més exposats als vaivens de la sortida del Regne Unit de la UE. I així ho demostra.

El mercat no espera realment un Brexit dur. Així ho mostren alguns gràfics com el Vstoxx Euro Stoxx 50 que apunten que, al final del dia, l'inversor espera que s'arribi a un acord de sortida de la UE. Qualsevol altre escenari, agafaria amb el peu canviat a la majoria.

Noticias relacionadas

contador