ep willie walsh consejero delegadoiag 20180803125301
IAG - Archivo
1.713,50p
  • 0,00p
  • 0,00%

El conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, que integra Iberia i British Airways, ha reiterat després de la presentació de resultats del grup aeri que continuen interessats en Norwegian, però asseguren que actualment no existeixen "negociacions actives".

Durant una conferència telefònica amb mitjans de comunicació espanyols Walsh ha assegurat que des del passat mes d'abril no hi tenen converses.

"Hem de veure i mantenir-nos expectants sobre la situació a Norwegian, però actualment no estem fent res", ha assegurat el directiu que ha afegit que no tenen converses ni cap tipus de contacte amb l’aerolínia noruega des de fa mesos.

NO S’HI QUEDARÀ COM A ACCIONISTA

En qualsevol cas, el directiu assegurava en una conferència amb analistes aquest mateix matí que no plantejava seguir-ne sent accionista a llarg termini si no es porta a terme la presa de control de l'aerolínia de baix cost.

"Si decidim que no anem a continuar, no en conservarem les accions", ha dit divendres el màxim responsable d'IAG.

El passat mes d'abril IAG va adquirir una participació del 4,6% de Norwegian mentre començaven les converses d'adquisició. Unes converses que no van arribar a fructificar després que l'aerolínia noruega rebutgés dues ofertes d'aproximació d'IAG.

Noticias relacionadas

contador