ep imagen de aerolineas de iag
CEDIDA - Archivo

IAG

2,11€
  • -0,02€
  • -1,03%

IAG (+1%) rep de grat la marxa del seu conseller delegat, Willie Walsh. L'irlandès deixarà el càrrec el proper 26 de març i, el grup, el 30 de juny. La seva marxa obre la porta a Luis Gallego, el seu substitut i actual CEO de l'espanyola Iberia.

"Willie Walsh ha liderat la fusió i reeixida integració de British Airways i Iberia per formar IAG. Sota el seu lideratge, IAG s'ha convertit en un dels grups líders d'aerolínies globals", ha subratllat el president d'IAG, Antonio Vázquez, que afegeix que Walsh "ha estat l'impulsor principal d'aquesta idea única que és IAG".

"Admiro profundament el seu compromís, el seu sòlid lideratge i la seva claredat de visió, sempre disposat a fer front a qualsevol repte que se li presenti. Tinc un enorme respecte pel que ha aconseguit com a conseller delegat d'aquest grup, per la seva imparcialitat, la seva transparència i la seva capacitat per integrar equips independentment de nacionalitats o orígens", ha subratllat també Vázquez.

Al seu torn, Walsh ha comentat que ha estat un "privilegi haver estat instrumental en la creació i desenvolupament d'IAG". Mentrestant, Gallego diu que "serà un enorme honor liderar" IAG en un "moment fascinant", de manera que està "segur que podrem seguir construint sobre els sòlids fonaments que Willie ens deixa".

IAG segueix, a més, pendent del Brexit. El consorci d'aerolínies, entre la qual es troben British Airways,, és una de les cotitzades que més es juga a la sortida pacífica del Regne Unit de la UE.

Noticias relacionadas

contador