ep willie walshantonio vazquez ceopresidenteiag respectivamente
LUIS MIGUEL GONZÁLEZ

IAG

2,06€
  • 0,01€
  • 0,49%

El grup d'aerolínies IAG ha anunciat el canvi de director financer durant la pròxima junta d'accionistes. Enrique Dupuy de Lôme, actual director financer del grup d'empreses, serà substituït per Steve Gunning, que ostenta el mateix càrrec a British Airways.

"Enrique ha realitzat un treball fantàstic en IAG. Ha jugat un paper fonamental en l'establiment del grup i ha estat determinant per aconseguir el nostre sòlid acompliment financer. Ha estat un plaer treballar amb ell i vull agrair-li el seu ardu treball per posar IAG al mapa. Marxa amb els nostres millors desitjos per al futur", ha afirmat el conseller delegat d'IAG, Willie Walsh.

Dupuy ha estat director financer d'IAG des de 2011, quan es va formar el grup, i prèviament va ser director financer d'Iberia durant 20 anys. "Crec que és el moment adequat per deixar IAG", ha dit Dupuy en un comunicat. El directiu ha estat una peça clau en la fusió de British Airways i Iberia en el grup IAG i en el creixement del grup d'empreses d'aerolínies.

Steve Gunning és el director financer de British Airways des de gener de 2016 i ocupa el lloc de director interí d'IAG Global Business des de desembre de 2017. Es va incorporar a l'aerolínia British Airways el 1998 i, abans de ser el responsable de la divisió Cargo de la britànica el 2007, va ser director de finances i responsable de control intern de l'aerolínia.

Noticias relacionadas

contador