• La tecnologia xinesa llançarà, a més, una "gamma completa d'equips comercials 5G"
ep ryan ding presidentela unidadoperadoreshuawei
HUAWEI

La companyia tecnològica xinesa Huawei invertirà 5.000 milions de iuans (644 milions d'euros) en R+D per al desenvolupament del 5G durant 2018, any durant el qual també llançarà una "gamma completa d'equips comercials 5G", incloent-hi xarxes d'accés sense fil, xarxes de portadors, xarxes centrals i dispositius.

El director del consell executiu de Huawei i president de la Unitat de Negoci d'Operadors, Ryan Ding, ha assenyalat, a més, que la companyia impulsarà el desplegament comercial a gran escala de les xarxes de banda estreta d'Internet de les Coses (NB-IoT, per seves sigles en anglès) a tot el món i augmentarà el nombre de connexions NB-IoT a més de 100 milions.

Durant una trobada prèvia al Mobile World Congress (MWC) celebrat a Barcelona, ​​Ding ha assegurat que amb el desplegament de la nova tecnologia mòbil 5G les xarxes tindran "molts més propòsits i serviran a més tipus d'objectius, incloent-hi persones, coses i indústries". El directiu de Huawei ha instat durant aquest esdeveniment les indústries que col·laborin i vagin més enllà dels límits en capacitats, connexions, negocis, experiències i col·laboracions per aconseguir un món intel·ligent totalment connectat, i ha assegurat que la companyia es compromet a portar el "contingut digital a cada persona, llar i organització".

Les xarxes tindran "molts més propòsits i serviran a més tipus d'objectius, incloent-hi persones, coses i indústries" amb la tecnologia 5G

"Huawei se centra en les infraestructures TIC i els dispositius intel·ligents per proporcionar un ecosistema sòlid per al desenvolupament de tecnologies d'informació, automatització i intel·ligència. En aquest terreny, els socis poden fer créixer el seu contingut, les seves aplicacions i el seu núvol", ha incidit. En aquest sentit, ha advertit que abans de endinsar-se al món intel·ligent, encara cal fer front a molts reptes, i ha incidit que per aconseguir un creixement comercial sostenible, cal "seguir avançant més enllà dels límits existents, primer internament i després externament". A més del potencial del 5G en aquest entorn, Ding ha subratllat la importància de la Intel·ligència Artificial (IA), que s'ha integrat en molts productes i solucions de Huawei i ha millorat significativament l'eficiència de les xarxes.

En aquesta línia, també ha destacat que gràcies a l'Internet de les Coses (IoT) els operadors poden innovar amb models comercials basats en ecosistemes, per crear un major potencial de creixement i impulsar el desenvolupament de ciutats, indústries i llars intel·ligents. A més, ha afegit que les seves solucions de banda ampla per a la llar de Huawei generen una nova velocitat de Wi-Fi que arriba fins als 300 Mbps.

Així mateix, ha assenyalat que treballa amb els seus socis per construir un ecosistema obert en el qual col·laboren conjuntament per assolir l'èxit i construir el futur de la indústria. Aquestes aliances adopten forma d'incubació de solucions empresarials, activant la participació en comunitats de codi obert i aliances industrials, i construint OpenLabs.

D'altra banda, ha afegit remarcat que les solucions d'operacions digitals de Huawei permeten compartir dades en línia, automatitzar operacions i prendre decisions intel·ligents. Amb elles, la companyia pretén ajudar als operadors a oferir als usuaris finals una experiència en temps real, sota demanda, connectada en tot moment, personalitzada i social (ROADS) a través dels seus processos interns d'operació i manteniment.

Noticias relacionadas

contador