ep repsol 20171031125902
REPSOL
14,81€
  • 0,09€
  • 0,58%

Repsol segueix sent una de les petrolieres favorites d’HSBC. L’entitat d'anàlisi manté la seva aposta per la cotitzada espanyola, reitera la seva recomanació de 'comprar' i eleva el preu objectiu als 18 euros (respecte als 17,7 anteriors), és a dir, li dona un potencial alcista del 21,1 % respecte als seus nivells actuals (14,86 euros).

HSBC recorda que Repsol informarà sobre els resultats del seu últim trimestre de 2018 el proper 2018. Per a això, anticipen uns ingressos nets de 560 milions d'euros.

La companyia recorda, a més, que "esperem que la companyia sigui la que més es beneficiï de les regulacions sobre la reducció de sofre imposades per l'OMI (Organització Marítima Internacional)".

A més, considera que Repsol actualment està barata respecte a la resta del sector (BP, Shell, Total), encara que li atorguen "un descompte apropiat tenint en compte que s'enfronta a més riscos al seu país d'origen i els seus menors perspectives de creixement a llarg termini".

Amb tot, HSBC creu que Repsol té encara la capacitat per solucionar això, recolzant-se, mentrestant, en els seus marges de refinament respecte a les petrolieres europees.

Cal recordar que HSBC va retallar el passat mes de gener el preu objectiu de Repsol encara que la va seguir mantenint entre les seves 'top picks' i recomanava 'comprar' els seus títols. La companyia va justificar aquesta rebaixa per preveure "un feble creixement del seu upstream".

Noticias relacionadas

contador