hesperia, nh, hoteles

Hesperia segueix donant guerra per NH Hotels Group. La companyia ha fitxat el bufet d'advocats Pérez-Llorca per trobar un inversor d'última hora i llançar així una oferta guanyadora per la cadena hotelera espanyola, segons informa el diari 'Cinco Días' aquest dijous.

  • 4,13€
  • 0,49%

Amb tot, la tasca sembla pràcticament impossible per a Hesperia. Minor posseeix ja més del 45% del capital social d’NH i està cada vegada més a prop de quedar-se amb el 55% de l'accionariat de l'hotelera que li permetrà culminar la seva OPA.

La companyia s'aferra al 8% que encara posseeix de l'hotelera espanyola

Hesperia vol fer-se fort amb el 8% que encara controla de NH, però ha de trobar algú capaç de superar els 6,3 euros que ha posat sobre la taula Minor.

Segons el rotatiu econòmic, que cita fonts del mercat, tant Pérez-Llorca com JP Morgan ja temptegen diversos inversors i, un d'ells, seria el fons Squircle Capital.

Per la seva banda, la incertesa plana sobre la relació entre Hesperia i NH. Les dues van renovar el 2016 el seu contracte de gestió hotelera, signat l'any 2009. Segons va comunicar NH a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en arribar a produir-se la "presa de control efectiva" de NH per part de Minor, Hesperia haurà d'abonar a l'hotelera espanyola "entre d'altres possibles conceptes, l’'import net de devolució de preu'".

Noticias relacionadas

contador