Alantra

Alantra i Grup Mútua han acordat l'adquisició per Grup Mútua d'un 25%, aproximadament, del capital social d'Alantra Wealth Management.

  • 9,18€
  • 1,10%

Alantra Wealth Management és la divisió de banca privada del Grup Alantra, la qual, amb un equip de cinquanta professionals i oficines a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Sevilla, La Corunya i Saragossa, té volum d'actius sota gestió de 1.700 milions d'euros.

En l'operació ha participat també l'equip directiu d’Alantra Wealth Management al qual Grup Mútua ha adquirit un altre 25%, aproximadament, del capital.

Després de l'execució de l'adquisició, Alantra Wealth Management passarà a tenir la distribució accionarial: Grup Mútua, 50,01%, i Alantra i l'equip directiu, un 25%, aproximadament, cada un.

El preu pactat per la referida participació del 50,01% consisteix en un pagament inicial de 23.754.750 euros més un pagament addicional variable ('earn out') de fins a 6.250.000 euros que es determinarà en funció del grau de compliment del pla de negoci d’Alantra Wealth Management previst per al període 2018-2022.

Alantra ha dit que l'entrada de Mútua a Alantra Wealth Management suposarà, tant per les seves capacitats institucionals com de gestió d'actius, "un reforçament de l'activitat i un millor servei als clients".

El tancament de l'operació ha quedat condicionat exclusivament a la no oposició de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i a l'autorització, si escau, per part de les autoritats supervisores dels mercats i de la competència.

Noticias relacionadas

contador