ep grifols y mondragon se alian para desarrollar tecnologia aplicada al sector salud
GRIFOLS - Archivo
6,15€
  • -0,13€
  • -2,07%

Grifols ha anunciat que la companyia nord-americana Rigel Pharmaceuticals ha rebut l'aprovació de la Comissió Europea per Tavlesse (fostamatinib) com a tractament de la trombocitopènia immune crònica (PTI) en pacients adults que no han respost a altres tractaments previs.

  • 8,62€
  • -2,45%

Grifols compta amb els drets de comercialització en exclusiva de fostamatinib a Europa i Turquia per PTI, així com qualssevol altres indicacions futures com ara anèmia hemolítica autoimmune i nefropatia per IgA.

Actualment fostamatinib està disponible als Estats Units amb el nom comercial Tavalisse i és el primer i únic inhibidor de la proteïna SYK 1 indicat en pacients adults amb trombocitopènia immune crònica (PTI) que han tingut una resposta insuficient a un tractament previ.

El llançament comercial de Tavlesse a Europa i Turquia reforça l'estratègia comercial de Grifols i reflecteix el compromís de la companyia de seguir ampliant la seva cartera de productes per beneficiar els pacients i oferir més opcions terapèutiques als professionals de la salut.

Noticias relacionadas

contador