ep grifols
GRIFOLS - Archivo

Morgan Stanley ha elevat el preu objectiu de Grifols des dels 14 euros per acció fins als 16 euros. El banc nord-americà demostra així que segueix apostant per un bon comportament de la farmacèutica a la borsa, malgrat que aquesta acumula ja l'any una revaloració de més del 30%. Aquest nou preu suposa atorgar un potencial de revaloració addicional del 14% des dels nivells actuals de cotització.

  • 8,38€
  • 0,99%

La farmacèutica s'està rescabalant aquest any dels mals moments passats. Els experts de Bestinver, que la inclouen a la llista de favorites espanyoles per al 2023, consideren que Grifols ha pres les mesures adequades per transformar-se, cosa que se suma al momentum positiu durant els pròxims mesos després de la caiguda registrada el 2022 pel seu elevat deute.

Grifols va anunciar millores en la política de comunicació a finals de l'any passat, i l'activació de palanques per rebaixar el deute. El nomenament de Steven Mayer com a president executiu a l'octubre també ha assegut molt bé a la seva evolució borsària, ja que sembla haver recuperat la confiança dels inversors.

Tècnicament, els experts de Bolsamanía destaquen el seu "especular" comportament durant els últims quatre mesos, amb una revaloració de més del 70%, fet que n'ha catapultat la cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions.

"Una vegada recuperada aquesta mitjana, el més normal és que vegem, com a mínim, una consolidació de nivells. Hauríem d'esperar l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions", aconsellen.

La clau per a un canvi de tendència, expliquen, rau en la superació dels 14 euros, nivells que està depassant avui. "Si aconsegueix deixar enrere aquests preus, el més normal és que puguem veure un atac al nivell dels 16 euros", indiquen.

Noticias relacionadas

contador