ep victor grifols 20180130122002
GRIFOLS

Grifols (+1,97%) ha estat un dels millors valors de l'IBEX-35 aquest dilluns. La companyia d'hemoderivats va presentar el passat 7 de juny el seu pla estratègic davant inversors internacionals i analistes. Ara, la companyia rep el suport dels experts de Citi, que eleven el seu preu objectiu a 31 euros i reiteren la seva recomanació de 'comprar'.

  • 8,39€
  • 3,71%

El grup va posar en relleu l’èmfasi en el negoci tradicional i va destacar la seva expansió a la Xina després de tancar l'acord amb Boya Bio-Pharmaceutical.

Els analistes reconeixen el "potencial terapèutic" de les últimes dades clíniques publicades pel grup

Els analistes de Citi apunten que Grifols ha de "mantenir l'atractiu creixement dels seus ingressos a llarg termini en lloc de complaure les expectatives del mercat a curt termini".

A més, reconeixen el "potencial terapèutic" de les últimes dades clíniques publicades pel gegant dels hemoderivats i exalça el seu "creixement sostenible i l'expansió dels seus marges", a més dels seus avenços relacionats amb el tractament de l'Alzheimer.

La multinacional dirigida per Raimon i Victor Grifols va assegurar durant la trobada amb inversors i analistes que el seu compromís se centra en ratificar la seva expansió per a la "rendibilitat a llarg termini" del grup. Per a això, el grup pretén centrar els seus esforços en la capacitat de recol·lecció i fabricació de plasma, en què "es troba en una posició única per beneficiar-se d'un creixement accelerat".

En el pla estratègic de Grifols, el grup també va destacar "el compromís per aportar valor continuat a l'accionista mitjançant el dividend". Tal com es va acordar durant la Junta d'Accionistes, l'empresa manté la seva política de dividends del 40% i durant els últims quatre anys s'han tornat als accionistes més de 800 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador