grifols
9,33€
  • 0,04€
  • 0,43%

Grifols es desmarca amb pujades properes al 3% en l'IBEX. La biofarmacèutica celebra en borsa el recent suport mostrat per JP Morgan. Al seu últim informe, el banc d'inversions nord-americà eleva el consell de 'neutral' a 'sobreponderar' i el seu preu objectiu de 26 euros als 28 euros per acció.

El banc d'inversions nord-americà creu que és moment de revisar a l'alça la seva perspectiva de Grifols, la rendibilitat està en un punt d'inflexió i tenint les projeccions del consens a l'abast de la mà.

JP Morgan creu que "la valoració anterior no descomptava el sòlid creixement de Grifols a nivells especialment d'EBITDA". Un altre dels punts forts de la biofarmacèutica és l'expansió dels seus marges que hauria d'ajudar tant al creixement a doble dígit de l'EBITDA com a l'augment del BPA a mitjà termini.

Grifols va anunciar el passat 19 de juny el llançament d'un segellador biològic per hemorràgies quirúrgiques junts amb Ethicon, primer producte fruit de l'aliança entre les dues companyies.

"El lideratge de Grifols en la producció d'hemoderivats és extensible al seu acord amb Ethicon. La seva fortalesa en el desenvolupament de dispositius i el seu èxit al mercat, amb un abast global de milions de pacients, ens permet fer importants progressos al camp de la biocirugía i el control de les hemorràgies quirúrgiques", afirma Eduardo Herrero, president de l'àrea industrial de la Divisió Bioscience de Grifols.

Aquest acord entre Grifols i Ethicon també preveu la comercialització d'un segon producte que combina la trombina liofilitzada de Grifols, una proteïna per a la coagulació, i la matriu hemostàtica SURGIFLO® d'Ethicon. Aquest producte oferirà als cirurgians opcions més avançades per facilitar i induir la coagulació durant la cirurgia.

Noticias relacionadas

contador