grifols
6,04€
  • 0,09€
  • 1,43%

Grifols ha anunciat el llançament de Vistaseal, una solució de biocirugía basada en proteïna plasmàtica. La seva arribada al mercat està prevista per al segon semestre d'aquest any i la companyia ha avançat que "vindrà acompanyat d'altres productes" a través d'un comunicat.

"El lideratge de Grifols en la producció d'hemoderivats és extensible al seu acord amb Ethicon. La seva fortalesa en el desenvolupament de dispositius i el seu èxit al mercat, amb un abast global de milions de pacients, ens permet fer importants progressos al camp de la biocirugía i el control de les hemorràgies quirúrgiques", afirma Eduardo Herrero, president de l'àrea industrial de la Divisió Bioscience de Grifols.

Aquest acord entre Grifols i Ethicon també preveu la comercialització d'un segon producte que combina la trombina liofilitzada de Grifols, una proteïna per a la coagulació, i la matriu hemostàtica SURGIFLO® d'Ethicon. Aquest producte oferirà als cirurgians opcions més avançades per facilitar i induir la coagulació durant la cirurgia.

Tècnicament parlant, la biofarmacèutica està "atacant la part superior del triangle", segons J.M. Rodríguez, analista de Bolsamanía. El valor presenta. a més. "una impecable tendència alcista de fons (o primària) des de 2014". De fet, "des de llavors el preu està encaixat dins d'un impecable canal alcista".

Grifols va guanyar un 20% menys fins al març pels extraordinaris, segons va anunciar la pròpia companyia als seus resultats trimestrals que va donar a conèixer el 7 de maig. La biofarmacèutica va destacar el creixement dels seus ingressos trimestrals (+13%) fins als 1.157 milions d'euros "cosa que confirma la sòlida evolució de la seva activitat operativa".

Noticias relacionadas

contador