ep grifols y mondragon se alian para desarrollar tecnologia aplicada al sector salud
GRIFOLS - Archivo
5,96€
  • 0,25€
  • 4,29%

L'empresa farmacèutica Grifols i el grup cooperatiu Mondragón han signat un acord de col·laboració per desenvolupar projectes d'automatització, robòtica, instrumentació i altres tecnologies i infraestructures relacionades amb el sector de la salut, han informat les dues companyies en un comunicat.

L'aliança, que es durà a terme a llarg termini, també inclou actuacions a l'àrea de formació i talent, de la mà de la universitat del grup industrial basc.

Durant els propers mesos es crearà un Comitè d'Acció Conjunta, compost per membres de les dues companyies, que avaluarà i prioritzarà els projectes que sorgeixin fruit d'aquesta col·laboració.

Els consellers delegats de Grifols, Víctor Grifols i Raimon Grifols, han afirmat que "l'acord representa una oportunitat per desenvolupar conjuntament solucions tecnològiques innovadores per al sector mèdic i farmacèutic, en particular projectes relacionats amb els instruments i la robòtica".

El president de Mondragón, Iñigo Ucin, ha apuntat que "el conveni s'emmarca en un context de col·laboració per impulsar la innovació i l'emprenedoria de nous negocis en sectors estratègics com és el de la salut".

Noticias relacionadas

contador