ep grifols y mondragon se alian para desarrollar tecnologia aplicada al sector salud
GRIFOLS - Archivo
8,38€
  • -0,28€
  • -3,26%

Grifols presentarà aquest divendres, 6 de desembre, al congrés CTAD de San Diego (Estats Units) els resultats d'AMBAR, el seu estudi de fase III EMA (autoritat sanitària europea) i fase IIb FDA (autoritat sanitària nord-americana) per l'Alzheimer. Els inversors estan molt pendents del que pugui anunciar i, en general, les perspectives són positives.

  • 5,91€
  • -2,96%

"El nostre escenari base (respecte a AMBAR) està esbiaixat a l'alça", assenyalaven recentment els experts de Morgan Stanley, que tenen una recomanació de 'sobreponderar' sobre Grifols, amb un preu objectiu de 35 euros, un 20% per sobre del preu actual de cotització.

Els analistes de Sabadell indiquen al seu informe d'aquest dimecres que Grifols s'enfronta a l'"hora de la veritat" per AMBAR i que el que comuniqui serà "rellevant" perquè, a més d'ampliar dades, podria aclarir els dubtes sobre l'estratègia comercial. Des del banc assenyalen que Grifols podria optar per presentar l'estudi a l'EMA i FDA i/o la recerca d'un ús off label del tractament.

Segons les estimacions de l'entitat catalana, el valor descompta una probabilitat d'èxit que ronda al 30% enfront del 20% assumit per Sabadell, de manera que per tenir un potencial per sobre del 15% haurien d'assignar una probabilitat d'èxit del 60% . Per això, el banc assenyala que serien necessaris dades que confirmin o millorin nivells d'eficàcia i una major evidència a través de neuroimatge i biomarcadors.

Noticias relacionadas

contador