google-suspend-certaines-activites-avec-huawei-apres-le-decret-de-trump
156,01$
  • 0,54$
  • 0,35%

YouTube, snapchat, Gmail, Nest, Discord i una sèrie de serveis web del gegant Google van patir importants interrupcions en el seu servei a la tarda de diumenge. La causa principal va ser els problemes amb el servei Google Cloud que alimenta altres aplicacions més dels propis serveis web de Google. Els problemes de Google van començar al voltant de les 21 hores i la companyia els va resoldre després de més de quatre hores.

Els problemes van afectar en gran mesura a la costa est dels EUA, però alguns usuaris de YouTube i Gmail a tot Europa també van informar que no podien accedir als serveis. El mateix panell de control d'Estat de G Suite de Google va mostrar problemes amb pràcticament tots els serveis web de Google i s'han registrat nombroses interrupcions de YouTube en diversos països del món.

SERVEIS WEB AFECTATS

Els usuaris de Discord, snapchat i Vimeo també es van veure afectats, ja que tots fan servir Google Cloud al backend. Fins i tot Shopify va experimentar problemes a causa de la interrupció de Google, que va impedir que algunes botigues (tant físiques com en línia) processessin els pagaments amb targeta de crèdit per hores.

Google va culpar els "alts nivells de congestió de la xarxa a l'est dels EUA" dels problemes. "Farem un diagnòstic i farem les millores apropiades en els nostres sistemes per evitar que això torni a succeir", ha assegurat un portaveu de Google en declaracions a The Verge. "Ens disculpem sincerament amb aquells que es van veure afectats pels problemes", ha agregat.

Noticias relacionadas

contador