goldman sachs veut investir 10 milliards de dollars sur 10 ans pour soutenir les femmes noires 20210507201531

Dos mesos després de liderar la tornada a l'oficina a Wall Street, Goldman Sachs fa marxa enrere en la seva postura i comunica que tot el personal ha d'estar vacunat i usar mascareta per entrar als centres de treball dels EUA o treballar des de casa.

Les mesures de seguretat més estrictes, anunciades al personal aquest dimarts, són un senyal de la creixent precaució de Goldman, que va rebre el retorn dels treballadors a la seva seu de Nova York al juny amb música en viu i camions de menjar, informa Bloomberg. Les màscaretes seran obligatòries a partir d'aquest mateix dimecres, independentment de l'estat de vacunació, va afirmar una portaveu de l'empresa. Les persones que no estiguin completament vacunades per al 7 de setembre hauran de treballar des de casa, va afegir.

La decisió significa que els sis gegants bancaris dels Estats Units han instituït algun tipus de mandat, perquè els treballadors es vacunin o es posin mascaretes dins dels edificis, o en alguns casos facin les dues coses. El suís Credit Suisse també va fixar el mateix termini de setembre, perquè el personal nord-americà es vacuni per entrar a les seves oficines, va dir a Bloomberg una persona informada de les seves polítiques.

El sector financer -i Goldman en particular- va estar a l'avantguarda de l'impuls de les empreses nord-americanes per fer tornar als treballadors a les oficines, després que els tancaments per la pandèmia imposessin la feina des de casa. El banc d'inversió va exigir als treballadors de les seus nord-americanes, incloent-hi la de Nova York, que tornessin a mitjans de juny, avançant-se als seus principals competidors, alguns dels quals encara no n'han fixat terminis.

Noticias relacionadas

contador