ep archivo   foto archivo grenergy
GRENERGY - Archivo

NN Investment Partners, gestora d'actius amb seu a l'Haia controlada per Goldman Sachs Asset Management, ha aflorat una participació propera al 6% (5,76%) en Grenergy. D'acord amb la informació disponible a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el fons de pensions internacional es consolida com el segon accionista de la companyia després d'aconseguir-ne 1.766.065 accions.

  • 27,50€
  • 5,97%

A finals de l'any passat, Grenergy va presentar el seu Pla fins al 2026 al primer 'Capital Markets Day' de l'empresa, on va desgranar les seves inversions, especificant que dels 2.600 milions d'euros que invertirà fins al 2026, destinarà 1.500 milions al desenvolupament de la seva cartera de projectes fotovoltaics i 800 milions per impulsar l'emmagatzematge en bateries.

Alhora, ha remarcat que els seus plans de creixement estan molt vinculats a la seva aposta estratègica per l'emmagatzematge energètic, que és "clau per avançar en la descarbonització del sistema energètic per a un futur verd i sostenible".

En aquest sentit, destaca, Oasis d'Atacama, el projecte d'emmagatzematge més gran del món amb una capacitat de 4,1GWh i en la construcció del qual Grenergy ja està treballant.

Després de la presentació del projecte i d'aquests objectius, l'acció de la companyia va tenir un ral·li superior al 85%. Tot i això, el retard en la baixada dels tipus d'interès per part dels bancs centrals està penalitzant el valor.

En qualsevol cas, el consens de mercat és de 40,09 euros, per la qual cosa permet a l'inversor tenir un potencial alcista per als títols de Grenergy.

Noticias relacionadas

contador